lördag 15 maj 2010

Härliga fordon

Det härliga fordonstyget är populärast nu. Har både rosa/rött och ljusgrön/grönt tyg i lager men måste nog fylla på och utöka med fler färger=) Jag som trodde att mössornas beställningstid var över fick höra av en vän att hon gillade när mössorna satt åt bra runt öronen på sonen när de åkte båt.. så därför behövs ju mössor fortfarande och en bra bit in i sommaren=)

Idag har det varit 24 grader här i mellersta norrland och då känner man nog inte för en mössa oavsett hur bra den sitter runt öronen=) Jag slänger in en bild på det gröna fordonstyget som färdigsydd mössa med matchande dregglis. Det rosa fordonstyget ser ni i inlägget jag gjorde senast om mössor.


Bilden hamnade upp och ner trots att jag roterat och sparat den så. Hmm.. konstigt! Ni får helt enkelt vända på era huvud eller bortse från detta=Þ

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilka storlekar finns mössorna i? Det dära gröna fordonstyget var ju störtläckert...har en arbetskamrat som nyss fått bebis...

Jenny sa...

Å förresten...en sån där tunika till en något större tjej (typ stl 110) skulle ju va döfräckt i det där tyget! Går det att beställa lite Pojpo till Norrköping med?